Helló Szentgotthárd, a megújul a hálózat!

Tájékoztató a szentgotthárdi járás ügyfelei számára

A szentgotthárdi kábeltelevíziós hálózat cégünk számára a legkedvesebb: az emberi természetből adódik, hogy szívünkhöz nő, amivel sokat foglalkozunk. Vállalkozásunk számára a legfontosabb mindig a szentgotthárdi és környező települések hálózata lesz, aminek minden méter kábelét megfogtuk, minden egyes erősítőjét kinyitottuk, minden egyes ügyfélhez mi húztuk be. Nincs ismeretlen szakasz rajt, nincs felesleges kanyar.

Cégünk az elmúlt években több tucat projektet hajtott végre, amivel a mostani átállásra felkészült: modernizáltunk, fejlesztettünk, javítottunk és most itt az ideje, hogy újra a legjobbat adjuk a városban ügyfeleinknek.2020.08.24 napon műszaki, 2020.09.01 napon adminisztratív átállást hajtunk végre. Erről a következő fontos információkat kell tudnia:

 • Jelenleg a legtöbb ügyfelünk 74 digitális csatornát lát: hamarosan ez a szám több mint 90 kódolatlan digitális csatornára fog nőni, úgy, hogy szinte minden kedvenc műsora megmarad!
 • Az átállás csak a HFC(koaxális) ügyfeleket érinti.
 • A továbbiakban egy csomag helyett Minimum(24 csatorna) és Alapcsomag(90 csatorna) közül is választhat, amelyek tartalomban és árban is eltérők.
 • A hálózaton jelentősen csökkenni fog az analóg csatornák száma: mindössze 20 ilyen csatornánk van, amivel a múlt évszázadban készült tévék tulajdonosainak kedveskedünk. Ezzel a 20 analóg csatornával is versenytársaink közül a legtöbbet adjuk. Az átállás során lehetséges lesz az érintett készülékekhez az opcionális Set-top boksz berendezés beszerzésére vagy bérlésére.
 • A hálózaton elérhető új kiosztás 36 csatornát HD minőségben tesz nézhetővé. A 90 csatornás, kódolás nélküli Alapcsomagban az átállást követően többek között 9 gyermekeknek szóló, 10 sport-, 17 film- és sorozatcsatorna lesz elérhető ügyfeleink számára.
 • Ezen kívül, a hálózaton elérhető internetes csomagok lezárásra kerülnek, újakat hozunk létre: a leglassabb csomag 60 Mbps míg a leggyorsabb 300 Mbps letöltési sebességet fog biztosítani az előfizetőknek. A meglévő internetes előfizetéseket ez nem érinti, azaz, ha szeretné, maradhat a régi árnál, régi sebességnél, de az esetek többségében érdemes megnézni mit ajánlunk.
 • Megjelenik a választható hűségidő, a csomag- és több különböző kedvezmény, valamint az e-számla opcióval tovább faragható a csökkenő előfizetői díj.

Amennyiben meglévő ügyfelünk, a következőre kell számítani a következő hetekben:

 • Az augusztus havi számlalevéllel elküldjük minden ügyfelünk részére az új kiosztás pontos csatornalistáját.
 • Augusztus 24. hétfőn, délelőtt folyamán végrehajtjuk a műszaki átállást. Az átállást követően előfordulhat, hogy bizonyos idősebb modemeket szükséges újraindítani. Amennyiben a televíziókészülék nem keresi le magától az új csatornákat, úgy manuális keresést szükséges indítani.
 • Július hónapban, az idősebb, új technológiákra nem alkalmas modemek tulajdonosai postai levelet kaptak tőlünk: tájékoztatást kaptak, hogy az Arris 450A, Arris 550A, Thompson 501A, Thompson 601A modemek az átállást követően már lesznek képesek tovább kapcsolódni a hálózatra, emiatt csere szükséges. Cégünk közel 50% kedvezménnyel támogatja ezen ügyfeleit új modem vásárlásában, amely kedvezmény csak az átállást megelőzően használható fel. Az átállást követően listaáron van csak lehetőségünk modemet értékesíteni.
 • A szentgotthárdi ügyfelek előfizetései öröklődnek: televíziós csomagok esetén egyoldalú módosítás történik a kapcsolódó szabályok szerint, míg az internetes előfizetések csak kérésre módosulnak. Szeptember hónap számlalevelében, már az örökölt összegek fognak szerepelni.
 • A szeptember havi számlalevél mellett, minden érintett ügyfelünk kap egy négyoldalas tájékoztató levelet. Az első lap ebből egy személyre szabott ajánlat: a meglévő előfizetése alapján, mi milyen kombinált csomagot javaslunk Önnek. Az újdonságként megjelenő csomagkedvezmények miatt ugyanis érdemes lehet a legtöbb ügyfelünknek újrakötni a szerződését, új feltételek és új árak mellett. Fontos tudni továbbá, hogy az internetes csomagokon nem módosítunk egyoldalúan: azonos vagy közel azonos áron azonban gyorsabb sebességre tud majd váltani. A második lap a komplex, kombinált csomagok tájékoztatója, valamint az új internetsebességeket tartalmazza. A harmadik lap a televíziós csomagok részleteiről valamint a megújult telefonos előfizetésekről ad tájékoztatást. A negyedik lap pedig a megújult csatornakiosztást tartalmazza, frekvenciákkal együtt.

A következő módokon történik a televíziós csomagok esetén az öröklés:

A régi analóg és digitális „Alap” csomagból „Minimumcsomagra” változik automatikusan az előfizetés, amely esetén 2.800 forint havonta a legjobb elérhető ár. A „Bővített” csomag előfizetői esetén automatikusan a 90 csatornás új „Alapcsomagra” váltunk fel, amely esetén a legjobb elérhető ár 4.395 forint, azaz azonos a meglévővel. A prémium csomagok esetén, változatlan áron és formában megmaradnak az HBO Pak, HBO MaxPak, FitHD, FilmNow(régi Digifilm) csomagok. A korábbi GotthárdGo azaz Filmbox csomag előfizetői továbbra is változatlanul igénybevehetik csomagjukat, azonban javasoljuk hogy váltsanak a megújult Családi prémium csomagunkra. A 8 csatornás prémium csomag ugyanis 1.200 forintos bruttó áron tartalmazza a Filmbox csatornákat is, valamint egy kódkártya kezelését, emiatt jobban járnak: a korábbi Családi csomag előfizetői most örülhetnek, közel 800 forinttal csökkent a csomag az ő szempontjukból.

Minden szerződését megújító, hűséget vállaló ügyfélnek, automatikusan kinyitjuk a HD+ csomagunkat, amely 21 HD csatornát tartalmaz, közte két olyan csatornát is, amely csak ebben a csomagban érhető el.

Az internetes előfizetők esetén cégünk csak ajánlatot tesz: a 10 Mbps és annál alacsonyabb előfizetőssel rendelkezők számára a 60/4 Mbps sebességet ajánljuk. A meglévő 20 Mbps és bizony régi csomagok esetén 120/8 Mbps; míg a 30 és 60 Mbps sebességen közlekedő ügyfeleinknek 200/15 Mbps sebesség kerül kiajánlásra.

A kiegészítő eszközök közül egyedül a Set-Top-Boksz bérletek ára változik: az újonnan bérbevett eszközök bérleti díja 300 Forint havonta.

Fontos információ még, hogy ahogy más átálláskor is, lehet előzetesen is jelezni cégünknek a segítségkérést: amennyiben Ön idős, egyedül élő, vagy környezetében tud olyan ügyfelekről akiknek gondot okozhat az átállás, úgy jelezze bátran a részünkre, és prioritásként kezeljük ezeket az igényeket.

A JuPiNet Távközlési Kft. helyi szolgáltatók: versenytársaikkal szemben, mi Önnek és Önért dolgozunk. Mi és kollégáink ugyanabba a boltba járunk bevásárolni, mint Ön, és ugyanazokban a problémákban osztozunk a hétköznapokban: a most elindított új csatornákat gondosan válogattuk össze, hiszen mi is ezt fogjuk nézni. Az új árakat a helyi emberek pénztárcájához mértük, hiszen mi is ezeket fogjuk fizetni. Az új hálózatot és annak szolgáltatásait pedig Önnek és családjának építjük, még hosszú évekig pedig reméljük, hogy ügyfelünknek mondhatjuk és megköszönhetjük az elmúlt években tanúsított türelmét.

Amennyiben további kérdései merültek fel, a jupinet.hu weboldalon, a Szentgotthárd, Széll Kálmán tér 6. címen található ügyfélszolgálatunkon, és természetesen a korábbi 94/380-794 valamint az új 1251 telefonszámon állunk rendelkezésére, azonban ne feledje: hamarosan újabb postai levélben fogjuk keresni, amelyben már részletes csatornalistát, valamint Önre szabott ajánlatot is talál.

A kiosztásunk Szentgotthárd, Magyarlak, Rábagyarmat, Csörötnek, Szakonyfalu, Felsőszölnök, Alsószölnök, Körmend településeken - 2020.09.01 napot követően

A JuPiNet Távközlési Kft. megújítja a szentgotthárdi járás hálózatait, bátran töltse le a tájékoztatókat hogy mire és milyen áron számíthat.

Bálint Péter
JuPiNet Távközlési Kft.
Marketing&Értékesítés

Az előfizetőket megillető jogosultságok alább olvashatók.A módosított ÁSZF-ek a JuPiNet Távközlési Kft. mindenkori ügyfélszolgálatain és a www.jupinet.hu weboldalon elérhetőek. Eht 132. § (4), (5) bek.: (4) „Ha a szolgáltató a (2) bekezdés szerinti esetekben jogosult az előfizetői szerződést egyoldalúan módosítani, köteles a módosításról a hatálybalépését megelőzően legalább 30 nappal az előfizetőket e törvényben foglaltak szerint, a rendeletben meghatározott tartalommal értesíteni, az előfizetőket megillető felmondás feltételeiről és a felmondás jogkövetkezményeiről szóló tájékoztatással együtt. (5) Amennyiben a módosítás az előfizető számára bármilyen hátrányos rendelkezést tartalmaz - így különösen, ha a szolgáltatás díja emelkedik, módosul a kínált csatornák összetétele vagy a szolgáltatás tartalma - az előfizető az értesítéstől számított 45 napon belül, azonnali hatállyal, további jogkövetkezmények nélkül jogosult felmondani a határozott időtartamú előfizetői szerződést.